Gastenboek

12 berichten op 3 pagina's
Nieuw bericht toevoegen aan gastenboek
Linda & Jennita
23-09-20 19:53:06
Hele goede uitleg gehad over diverse draagbakken en combi draagzak/doek. Erg fijn dat je zelf diverse modellen kan passen en Heleen goede uitleg geeft hoe je de draagzak het beste kunt dragen en de baby er goed in zit. En tussendoor geeft zij veel tips en weetjes over babies.
Nicki Duistermaat
21-09-20 13:25:24
Helen geeft goed advies en helpt de juiste drager uitkiezen! Het is ook fijn dat de drager even in bruikleen mag, zodat je thuis wat langer kan ervaren hoe het dragen is!
Pascal Elings
10-03-20 14:53:48
Een fijn consult gehad waar ruim de tijd werd genomen en goed werd gekeken en mee gedacht over mijn wensen. Ook heb ik goed geleerd hoe de baby in de draagzak moet. Uiteindelijk een fijn zittende draagzak gevonden die goed bij mij past
Marijke Absen
23-02-20 18:18:44
Ik heb zelf een draagconsult aangevraagd omdat ik graag wilde dragen maar zelf nek en rug klachten heb. Ik wilde niet zomaar wat bestellen en heb verschillende zakken en doek uitgeprobeerd. Na 2 uur passen en proberen op een draagzak uitgekomen die goed bevalt. Er werd rustig de tijd genomen voor mij en mijn zoontje, erg blij met wat eruit gekomen is.
Fauve Bobbink
30-07-19 23:43:37
Wij hadden van onze buren een uur babymassage les cadeau gekregen, Afspraak maken ging heel eenvoudig en Heleen kwam ruim op tijd bij ons thuis op de afgesproken dag. Alles werd goed uitgelegd hoe het in zijn werk ging en toen gingen we aan de slag! Heleen had alles meegenomen, doeken, kleedjes, massage olie.. super geregeld. Het was echt heel erg leuk om te doen, tijdens de babymassage werden duidelijke instructies gegeven op een hele rustige manier, dat was erg prettig! Veel van geleerd en we gaan het zeker vaker toepassen in de praktijk.
Volgende
Tonen: 5  10   20