LieveBabies
praktijk voor babymassage en draagdoekconsulten

Algemene voorwaarden

Om achteraf geen onduidelijkheid te krijgen over de rechten en plichten welke jij als opdrachtgever cq klant hebt en ik Heleen Tuunter, als eigenaar van LieveBabies vind je hieronder de algemene voorwaarden.

 

  1. Wanneer je een individueel babymassage of draagdoekconsult bij mij boekt heb je het recht om deze af te zeggen zonder dat daar kosten voor in rekening worden gebracht. Het liefst weet ik het ruim van te voren, maar er kunnen omstandigheden zijn waardoor dat niet mogelijk is. 

  2. Heb je een groepsconsult of workshop geboekt, dan ben je 50% van de afgesproken prijs verschuldigd bij annuleren tot 3 dagen/72 uur voor aanvang van het consult. Inhalen van lessen zijn niet mogelijk.

  3. Heb je een bestelling gedaan van een draagzak of doek en zie je toch af van de bestelling dan kan je annuleren tot maximaal 48 uur na de gedane bestelling zonder dat daar kosten aan zijn verbonden. Ik ben tussenpersoon en moet het materiaal binnen de wettelijke 7 dagen bedenktijd kunnen terug sturen naar mijn leverancier. Overschrijd je de 48 uur dan word 1/3 van de prijs in rekening gebracht.

  4. Heb je een doek of drager gekocht en voldoet het niet aan je verwachtingen dan heb je het recht op binnen 3 werkdagen/72 uur na ontvangst het artikel in originele staat en verpakking te retourneren. Wanneer het artikel in originele staat en verpakking is ontvangen wordt het geld op je rekening teruggestort. Bij gebruik van doek/drager wordt er 50% van de afgesproken prijs geretourneerd.

  5. Heb je een doek of drager aangeschaft en is er bij normaal gebruik iets met de doek of drager, dan zal ik zorg dragen voor contact met de leverancier.

  6. De rekening moet worden voldaan binnen 7 dagen na dagtekening. Daarna volgt een betalingsherinnering. Wanneer binnen 14 dagen na dagtekening niet is betaald zullen er extra kosten worden berekend van 10% van het bedrag.

  7. De draaginstructie en de babymassagetechnieken zoals geleerd tijdens het consult worden op papier of per mail verstrekt. Voor deze inhoud ben ik verantwoordelijk. Ik ben niet verantwoordelijk voor geleden schade aan ouder of kind opgelopen door het uitvoeren van andere instructies dan vermeld. 

  8. Bij een bewezen gemaakte fout door mij, Heleen Tuunter, ben ik verzekerd bij ASR, Tussenpersoon De Bos Makelaardij te Zutphen
  9. LieveBabies is geregistreerd bij de KVK onder nummer 65774175. Eigenaar: Heleen Tuunter. Postadres: Ooijerhoekseweg 11 7207 BA Zutphen.

Telefoonnummer: 0624687291 Rekening: NL43RABO037676920

10. Ik  wil graag dat je mijn kennis gebruikt in je dagelijks leven bij de verzorging van je kindje, maar niets van deze site qua tekst, foto's of film mag worden gebruikt voor publicatie zonder mijn toestemming. Bij misbruik wordt een boete van 500 euro in rekening gebracht 

Opbellen
E-mail
Info