LieveBabies
praktijk voor babymassage en draagdoekconsulten

Privacyverklaring

Privacy policy

LieveBabies respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die je verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Ik gebruik je gegevens om een afspraak met je te maken, als evaluatiemoment na het consult en om een factuur te kunnen versturen. Voor het overige zal ik deze gegevens uitsluitend gebruiken met je toestemming.

 

LieveBabies gebruikt de verzamelde gegevens om haar klanten de volgende diensten te leveren:

  • Als je een contactformulier invult, belt of een consult boekt heb ik je naam, adres, woonplaats, naam baby, leeftijd baby, telefoonnummer en evt. e-mailadres en evt. bijzonderheden (die van belang zijn om een goed consult te kunnen geven) nodig om je te bezoeken, een factuur/cursusinformatie te sturen, je boeking te bevestigen en om nog contact te hebben na die tijd of alles naar wens is verlopen en/of je nog vragen hebt.
  • Bij bestelling van een aangeschafte doek of drager zal ik voor verzending je naam, adres, woonplaats nodig hebben.
  • Betaling verloopt via facturering. Bij aanschaf doek/drager of deelname aan workshops vooraf betaling, bij consulten betaling achteraf. Voor beiden zijn je naam en adres gegevens nodig.

  • Betaling gebeurt via de beschermde omgeving van je eigen bank.
  • Na de ontvangst van boeking voor een workshop ontvang je, namens LieveBabies  éénmalig een e-mail (en eventueel nog één keer een herinnering).
  • Feedback/vermelding die ik krijg nav een consult/workshop van deelnemers helpen mij om mijn  product/diensten verder te ontwikkelen en te verbeteren. Gegevens op de feedbackformulieren na een workshop mogen gebruikt worden op de website/facebook/instagram voor advertentie. Feedback kun je zelf ook geven door een e-mail te sturen naar info@lievebabies.nl of vermelden in het gastenboek.      

  • Als je reageert op een actie of prijsvraag, vraag ik je naam. Je naam wordt gebruikt om de actie uit te voeren, de prijswinnaar(s) bekend te maken en de respons op de marketingacties te meten. Ook zal ik je na vermelding van de winnaar vragen contact met mij op te nemen.
  • Voor het adverteren op Facebook en Instagram maak ik gebruik van de gegevens (land, geslacht, leeftijd, relatiestatus, interesse) die over jou bekend zijn bij Facebook en Instagram. Deze gegevens helpen mij om de advertentie te laten zien aan die personen voor wie mijn producten/diensten interessant zijn. Deze gegevens zijn algemeen en niet terug te leiden tot jou als persoon.

Samenwerking met derde partijen

LieveBabies werkt samen met de volgende partijen:

  • Strato is de host van www.lievebabies.nl. Alle gegevens die je via mijn website ter beschikking stelt worden opgeslagen op de servers van Strato. Strato heeft de benodigde beveilingstechnieken toegepast en het is de hen op grond van de verwerkingsovereenkomst verboden gegevens in te zien dan wel te verstrekken aan derde tenzij zij hier op grond van een wettelijk voorschrift toe gehouden zijn. https://www.strato.nl/privacybeleid/

  • Belastingdienst. LieveBabies verstrekt alleen bij controle door de belastingdienst persoonsgegevens tav betaling. Voor extra informatie zie Wet bescherming persoonsgegevens op www.Overheid.nl

  • Facebook en Instagram wordt door LieveBabies gebruikt om (product)informatie en kennis met je te delen. Jij bepaald met je instellingen wat je deelt en wie wat kan zien. Je naam wordt gebruikt  om te reageren op een actie en bij winacties wordt je naam bekend gemaakt. Daarnaast wordt de respons gebruikt om marketingacties te meten. https://www.facebook.com/about/basics

 

Cookies

LieveBabies maakt gebruik van Cookies om het gebruiksgemak en de prestaties van de website te verbeteren. Met behulp van Cookies zorg ik er onder andere voor dat je bij een bezoek aan de website niet steeds dezelfde informatie ontvangt of moet invoeren. Cookies maken het surfen op de website dus een stuk prettiger.

Wat is een cookie?

Een cookie is een klein tekstbestand dat, bij je bezoek aan een website, naar je computer wordt gestuurd. Zowel deze website als andere partijen kunnen cookies plaatsen.

Deze website maakt gebruik van sessie cookies.

Sessie cookies: Met behulp van een sessie cookie kunnen we zien welke onderdelen van de website je met dit bezoek hebt bekeken. Wij kunnen de site of producten daardoor zoveel mogelijk aanpassen op het surfgedrag van onze bezoekers. Deze cookies worden automatisch verwijderd zodra je jouw browser afsluit. Hieronder vallen tracking cookies, sociale media cookies en marketing cookies.

 

Met welk specifiek doel plaatst deze website cookies?

Deze website plaatst cookies om de volgende redenen:

  • Cookie keuze (functioneel): Onthouden of je ons toestemming hebt gegeven tot het plaatsen van cookies.  

  • Google Analytics (tracking cookie): Meten hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden en hier met rapportages inzicht in proberen te verkrijgen. 

  • Google AdWords (tracking cookie): Meten we hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden. Deze kennis gebruiken we om onze AdWords campagnes te verbeteren. 

  • Sociale media (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om sociale media pagina’s te ‘liken’. Deze button werkt door middel van code die van het sociale media kanaal zelf afkomstig is.

  • Review sites (marketing cookies): Wij worden graag door klanten beoordeeld. Hiervoor gebruiken we een review site zoals The Feedback Company. Deze plaatst cookies voor een juiste werking.

 

Hoe kan ik cookies beheren of verwijderen?

Meestal kunnen cookies worden beheerd, bewerkt en verwijderd via je browser. Meer informatie over het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kan je vinden in de instructies en/of met behulp van de Help-functie van jouw browser.

 

LieveBabies verkoopt je gegevens niet

LieveBabies zal je persoonlijke gegevens nooit aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van je bestelling. Ook de door mij ingeschakelde derden zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van je gegevens te respecteren.

 

Bewaren van persoonlijke gegevens

Gegevens verstrekt ten behoeve van het verwerken van een bestelling, actie of prijsvraag worden maximaal 7 jaar bewaard.

Jouw gegevens inzien

Je hebt altijd het recht om de door LieveBabies opgeslagen persoonlijke gegevens op te vragen, te corrigeren en/of te laten verwijderen. Stuur hiervoor een email met je verzoek naar info@lievebabies.nl. Via deze mail kun je ook contact opnemen als je bezwaar wil maken tegen de verwerking van je persoonlijke gegevens.

 

Autoriteit Persoonsgegevens

De Autoriteit Persoonsgegevens (AP) houdt toezicht op de naleving van de privacywetgeving. Heb je een klacht over het gebruik van je persoonlijke gegevens door LieveBabies en kom je er met mij niet uit? Dan kun je terecht bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

 

Datalek melding

Per 1 januari 2016 is een bedrijf verplicht om bij datalekken melding te maken bij de autoriteit persoonsgegevens. Een datalek is een beveiligingsincident waarbij er sprake is van toegang tot of vernietiging, wijziging of vrijkomen van persoonsgegevens zonder dat dit de bedoeling is. Bij een datalek moeten persoonsgegevens verloren zijn gegaan of onrechtmatige verwerking van persoonsgegevens moet niet uit te sluiten zijn. In het geval van een dergelijke datalek zal ik mijn klanten hiervan ook op de hoogte stellen door middel telefonisch contact of van een e-mail.

 

Contactgegevens

LieveBabies
Ooijerhoekseweg 11

7207 BA Zutphen

Voor vragen, opmerkingen of andere zaken ben ik telefonisch bereikbaar op 0624687291. Buiten deze tijden en niet-telefonisch contact ben ik ook bereikbaar via: 0575844221

Of via info@lievebabies.nl of het contactformulier.

WhatsApp 0624687291