LieveBabies
praktijk voor babymassage en draagdoekconsulten

LieveBabies: bemind, geliefd, dierbaar, gewenst. 

Zwanger of net bevallen?

Gefeliciteerd! Ben je verheugd over je (aanstaande) moederschap? Super! Of kriebelt het wel eens en vraag jij je onderstaande wel eens af?

  • Zou ik wel een goede moeder zijn?
  • Zou ik mijn kindje wel kunnen troosten en maximaal kunnen stimuleren in de ontwikkeling?
  • Houd ik naast de verzorging van de baby nog wel genoeg tijd over voor mijn partner, werk en hobby's?


Op LieveBabies vind je antwoorden en oplossingen voor jouw vragen rondom het (aanstaande) moederschap en de ontwikkeling van je baby!

Als moeder van 2 kinderen heb ik mij ook vaak afgevraagd of ik het allemaal wel goed deed of dat ik het anders of beter moest doen. Wat fijn was het dan om van anderen ervaringen te horen, te horen dat het niet alleen een "roze" wolk was (en ik mij nog onzekerder ging voelen) en om te horen dat ik best goed bezig was!

Want natuurlijk ben je met alle hormonen in je lijf als (aanstaande) moeder soms best onzeker over huilen (hoe lang laat ik mijn kindje huilen), troosten en dingen als "wanneer gaat mijn kindje rollen", "wat kan mijn kindje zien", "verwen ik mijn kindje als ik hem veel bij mij draag", "hoe zorg ik zelf voor ontspanning"?

Allemaal terechte vragen, waar je een antwoord op wilt, omdat jij als ouder het beste voor je kindje en jezelf wilt!

Kortom: samen gaan we jouw binding met je kindje verstevigen!

 

Misschien staat je antwoord op je vraag al in 1 van mijn blogs, anders kan je hem altijd stellen via het contactformulier!

Gastenboek

14 berichten op 3 pagina's
Fauve Bobbink
30-07-19 23:43:37
Wij hadden van onze buren een uur babymassage les cadeau gekregen, Afspraak maken ging heel eenvoudig en Heleen kwam ruim op tijd bij ons thuis op de afgesproken dag. Alles werd goed uitgelegd hoe het in zijn werk ging en toen gingen we aan de slag! Heleen had alles meegenomen, doeken, kleedjes, massage olie.. super geregeld. Het was echt heel erg leuk om te doen, tijdens de babymassage werden duidelijke instructies gegeven op een hele rustige manier, dat was erg prettig! Veel van geleerd en we gaan het zeker vaker toepassen in de praktijk.
Sandra Ligtenbarg
25-07-19 16:48:40
Een draagconsult omdat ik graag wilde ervaren of er een nog een andere fijne draagzak zou zijn voor mij dan die ik al had, op internet zag ik zoveel en ze zien er allemaal zo fijn uit.
Heleen neemt de tijd voor je, al mijn gewenste draagzakken uitgespreid op de tafel en zelfs nog meer.
Uiteindelijk kwam ik tot de verassende conclusie dat degene die ik had, eigenlijk voor mij de fijnste is! Iets waar ik anders nooit was achter gekomen en misschien andere draagzakken had gekocht waar ik niet tevreden meer zou zijn geweest.
Ellen Lobart
31-05-19 22:43:58
Wij hebben 2 avonden babymassage gehad. Een heerlijke ervaring voor zowel baby als ouder.
Onze zoon geniet duidelijk tijdens het masseren. Het leuke is dat je de massage volledig kan uitvoeren of juist soms kleine onderdelen bijv. Voordat je je baby naar bed brengt of heerlijk na het badje.

Heleen pakt het heel leuk en ontspannend aan en geeft je verder nog handige tips en staat open om je vragen te beantwoorden.
Gerdien Beunk
22-05-19 16:05:29
Wat een ontzettend prettige begeleiding bij LieveBabies. Ik heb de cursus babybasics mogen volgen en ga met veel meer vertrouwen de kraamperiode en tijd daarna in! Het geeft rust dat ik al veel handvaten heb gekregen waardoor ik nu optimaal kan genieten van mijn zwangerschap. De basics gaan met name over handigheden zoals het optillen en aankleden van je kindje maar ook hoe je veilig met je hummeltje op je arm van de trap kunt lopen. Daarnaast heel informatief om je kindje al een beetje te kunnen leren ‘lezen’ voordat hij/zij er is. Wat kan onrust veroorzaken etc?
Wat mij betreft een cursus die elke zwangere/toekomstige ouder zou moeten doen om maximaal te kunnen genieten van hun kindje zonder alle vragen/onzekerheden die bij het ouderschap kunnen horen. Echte aanrader!
Miranda Nijenhuis
24-08-18 17:18:13
Ik had een draag consult gewonnen op Facebook. Voor een volgende keer zal ik zeker weer een consult nemen. Wij wouden zowieso een draagzak aanschaffen, maar door de fijne en duidelijke uitleg hebben we de juiste gekozen. Weet zeker als ik het consult niet gewonnen had, en Heleen niet bij ons thuis was geweest hadden we zeker de verkeerde draagzak gekocht. Thx Heleen!
Tonen: 5  10   20

 

Opbellen
E-mail
Info