LieveBabies
praktijk voor babymassage en draagdoekconsulten

LieveBabies: bemind, geliefd, dierbaar, gewenst. 

Zwanger of net bevallen?

Gefeliciteerd! Ben je verheugd over je (aanstaande) moederschap? Super! Of kriebelt het wel eens en vraag jij je onderstaande wel eens af?

  • Zou ik wel een goede moeder zijn?
  • Zou ik mijn kindje wel kunnen troosten en maximaal kunnen stimuleren in de ontwikkeling?
  • Houd ik naast de verzorging van de baby nog wel genoeg tijd over voor mijn partner, werk en hobby's?


Op LieveBabies vind je antwoorden en oplossingen voor jouw vragen rondom het (aanstaande) moederschap en de ontwikkeling van je baby!

Als moeder van 2 kinderen heb ik mij ook vaak afgevraagd of ik het allemaal wel goed deed of dat ik het anders of beter moest doen. Wat fijn was het dan om van anderen ervaringen te horen, te horen dat het niet alleen een "roze" wolk was (en ik mij nog onzekerder ging voelen) en om te horen dat ik best goed bezig was!

Want natuurlijk ben je met alle hormonen in je lijf als (aanstaande) moeder soms best onzeker over huilen (hoe lang laat ik mijn kindje huilen), troosten en dingen als "wanneer gaat mijn kindje rollen", "wat kan mijn kindje zien", "verwen ik mijn kindje als ik hem veel bij mij draag", "hoe zorg ik zelf voor ontspanning"?

Allemaal terechte vragen, waar je een antwoord op wilt, omdat jij als ouder het beste voor je kindje en jezelf wilt!

Kortom: samen gaan we jouw binding met je kindje verstevigen!

 

Misschien staat je antwoord op je vraag al in 1 van mijn blogs, anders kan je hem altijd stellen via het contactformulier!

Gastenboek

Miranda Heijink
26-10-22 22:17:52
Wij zijn erg tevreden met het advies wat Heleen ons heeft gegeven, zodat wij de juiste draagzak hebben kunnen kopen voor onze dochter.
Anouk Lichtenbeld
15-09-21 21:48:17
Ik ben via een collega bij Heleen terecht gekomen. Mijn eerste dochter ook veel gedragen in een draagzak, maar mijn tweede dochter werd prematuur geboren en was te klein voor die draagzak. Heleen heeft me goed geadviseerd in welke doek geschikt zou zijn.
Heleen nam alle tijd om het knopen uit te leggen en voor te doen. Daarna nam ze ook alle tijd voor mij om het knopen onder de knie te krijgen. Vele bruikbare tips gekregen.
Heleen is heel rustig in haar benadering, erg prettig.
Heel fijn dat we een doek in bruikleen mochten hebben, zodat we direct aan de slag konden met onze opgedane kennis.
Erg fijn dat Heleen bereid is met je mee te denken en je haar makkelijk kan benaderen bij vragen/­onduidelijkheden.­
Al met al dus het consult als heel prettig ervaren. Ik zou het iedereen aanraden.
Ilse Evers
16-02-21 07:35:58
Een paar weken geleden heb ik Heleen benadert voor draag advies. Ik was zoekende in een draagdoek maar wist ook nog niet hoe ik de draagdoek moest gebruiken. Heleen gaf mij goed advies over wat voor een soort (materiaal) doek ik nodig had. Daarna begon het knopen. oefenen, oefenen en nog is oefenen. Met behulp van haar doeken en haar goede rustige begeleiding ging dit steeds beter. Na haar bezoek had ik het onder de knie!
Dank Heleen voor je geduld, advies en voor alle vragen die ik ook na die tijd nog aan je mocht stellen! Top services! Ik ben blij dat ik met je in contact gekomen ben. Twijfel niet en bel Heleen zodat je samen wegwijs wordt in het dragen, de baby’s vinden het heerlijk!
Emma Remerie
11-12-20 12:46:00
We zijn erg blij met de duidelijke instructies van Heleen, hierdoor zijn we met veel vertrouwen begonnen met het dragen. Omdat Heleen ook kinderfysiotherapeut is krijg je gelijk allerlei tips over de omgang met je baby. Inmiddels is onze zoon 8 weken en we dragen hem bijna dagelijks, dit zorgt voor een ontspannen en tevreden baby en daardoor ook rust voor ons!
Linda & Jennita
23-09-20 19:53:06
Hele goede uitleg gehad over diverse draagbakken en combi draagzak/doek. Erg fijn dat je zelf diverse modellen kan passen en Heleen goede uitleg geeft hoe je de draagzak het beste kunt dragen en de baby er goed in zit. En tussendoor geeft zij veel tips en weetjes over babies.
Nicki Duistermaat
21-09-20 13:25:24
Helen geeft goed advies en helpt de juiste drager uitkiezen! Het is ook fijn dat de drager even in bruikleen mag, zodat je thuis wat langer kan ervaren hoe het dragen is!
Pascal Elings
10-03-20 14:53:48
Een fijn consult gehad waar ruim de tijd werd genomen en goed werd gekeken en mee gedacht over mijn wensen. Ook heb ik goed geleerd hoe de baby in de draagzak moet. Uiteindelijk een fijn zittende draagzak gevonden die goed bij mij past
Marijke Absen
23-02-20 18:18:44
Ik heb zelf een draagconsult aangevraagd omdat ik graag wilde dragen maar zelf nek en rug klachten heb. Ik wilde niet zomaar wat bestellen en heb verschillende zakken en doek uitgeprobeerd. Na 2 uur passen en proberen op een draagzak uitgekomen die goed bevalt. Er werd rustig de tijd genomen voor mij en mijn zoontje, erg blij met wat eruit gekomen is.
Fauve Bobbink
30-07-19 23:43:37
Wij hadden van onze buren een uur babymassage les cadeau gekregen, Afspraak maken ging heel eenvoudig en Heleen kwam ruim op tijd bij ons thuis op de afgesproken dag. Alles werd goed uitgelegd hoe het in zijn werk ging en toen gingen we aan de slag! Heleen had alles meegenomen, doeken, kleedjes, massage olie.. super geregeld. Het was echt heel erg leuk om te doen, tijdens de babymassage werden duidelijke instructies gegeven op een hele rustige manier, dat was erg prettig! Veel van geleerd en we gaan het zeker vaker toepassen in de praktijk.
Ellen Lobart
31-05-19 22:43:58
Wij hebben 2 avonden babymassage gehad. Een heerlijke ervaring voor zowel baby als ouder.
Onze zoon geniet duidelijk tijdens het masseren. Het leuke is dat je de massage volledig kan uitvoeren of juist soms kleine onderdelen bijv. Voordat je je baby naar bed brengt of heerlijk na het badje.

Heleen pakt het heel leuk en ontspannend aan en geeft je verder nog handige tips en staat open om je vragen te beantwoorden.
Gerdien Beunk
22-05-19 16:05:29
Wat een ontzettend prettige begeleiding bij LieveBabies. Ik heb de cursus babybasics mogen volgen en ga met veel meer vertrouwen de kraamperiode en tijd daarna in! Het geeft rust dat ik al veel handvaten heb gekregen waardoor ik nu optimaal kan genieten van mijn zwangerschap. De basics gaan met name over handigheden zoals het optillen en aankleden van je kindje maar ook hoe je veilig met je hummeltje op je arm van de trap kunt lopen. Daarnaast heel informatief om je kindje al een beetje te kunnen leren ‘lezen’ voordat hij/zij er is. Wat kan onrust veroorzaken etc?
Wat mij betreft een cursus die elke zwangere/toekomstige ouder zou moeten doen om maximaal te kunnen genieten van hun kindje zonder alle vragen/onzekerheden die bij het ouderschap kunnen horen. Echte aanrader!
Miranda Nijenhuis
24-08-18 17:18:13
Ik had een draag consult gewonnen op Facebook. Voor een volgende keer zal ik zeker weer een consult nemen. Wij wouden zowieso een draagzak aanschaffen, maar door de fijne en duidelijke uitleg hebben we de juiste gekozen. Weet zeker als ik het consult niet gewonnen had, en Heleen niet bij ons thuis was geweest hadden we zeker de verkeerde draagzak gekocht. Thx Heleen!
Bente Kok
27-06-18 22:22:43
We hebben een info consult gehad van Heleen. Met name mijn man vond het knopen met doeken wat lastig dus Heleen heeft ons verschillende draagzakken laten proberen. Grappig hoe er in zaken die qua systeem op elkaar lijken toch verschillen zitten! Fijn om te kunnen proberen. Bedankt
Kim V.
27-06-18 10:22:04
Bedankt voor je hulp bij het uitzoeken van een goede draagzak, Heleen! Mijn dochter huilde voorheen bijna de gehele dag. Sinds de aanschaf van een goede draagzak slaapt ze meer en beter, huilt ze veel minder en is het meerendeel een vrolijk en tevreden meisje! Kortom, inmiddels een vrolijk gezinnetje thuis!
Anne Berrier
27-06-18 08:24:01
Vlak na de geboorte van mijn dochtertje een consult gehad bij Heleen, en toen besmet geraakt met het draagvirus! Wat was het fijn om mijn kleine baby bij me te dragen! Nu 1.5 jaar later toch een beetje hukp nodig bij het rugdragen van een peuter. Heleen geboekt voor een opfris consult en wat was dat weer fijn. Een doek van haar geleend en tijdens de vakantie uitgeprobeerd. Het dragen weer helemaal terug gevonden!
Jeanet
26-06-18 10:37:02
Ik ben zeer tevreden met het consult wat ik van Heleen heb gehad.
Heleen is geduldig, heeft veel kennis van de verschillende draagtechnieken en kijkt goed mee met de wensen die ik had ten aanzien van het dragen.
Ik heb verschillende systemen kunnen uitproberen bij mijn baby, waarbij ik een groot verschil heb mogen ervaren met de diverse draagzakken/ doeken. Ik kwam erachter dat de verschillende doeken/ drager wel of niet prettig zijn voor mij of mijn baby.
Echte aanrader om een consult te nemen voor vele uren draagplezier!

Groet van een tevreden mama en een tevreden baby!
Tonen: 5  10   20

 

Opbellen
E-mail
Info