LieveBabies
praktijk voor babymassage en draagdoekconsulten

LieveBabies: bemind, geliefd, dierbaar, gewenst. 

Zwanger of net bevallen?

Gefeliciteerd! Ben je verheugd over je (aanstaande) moederschap? Super! Of kriebelt het wel eens en vraag jij je onderstaande wel eens af?

  • Zou ik wel een goede moeder zijn?
  • Zou ik mijn kindje wel kunnen troosten en maximaal kunnen stimuleren in de ontwikkeling?
  • Houd ik naast de verzorging van de baby nog wel genoeg tijd over voor mijn partner, werk en hobby's?


Op LieveBabies vind je antwoorden en oplossingen voor jouw vragen rondom het (aanstaande) moederschap en de ontwikkeling van je baby!

Als moeder van 2 kinderen heb ik mij ook vaak afgevraagd of ik het allemaal wel goed deed of dat ik het anders of beter moest doen. Wat fijn was het dan om van anderen ervaringen te horen, te horen dat het niet alleen een "roze" wolk was (en ik mij nog onzekerder ging voelen) en om te horen dat ik best goed bezig was!

Want natuurlijk ben je met alle hormonen in je lijf als (aanstaande) moeder soms best onzeker over huilen (hoe lang laat ik mijn kindje huilen), troosten en dingen als "wanneer gaat mijn kindje rollen", "wat kan mijn kindje zien", "verwen ik mijn kindje als ik hem veel bij mij draag", "hoe zorg ik zelf voor ontspanning"?

Allemaal terechte vragen, waar je een antwoord op wilt, omdat jij als ouder het beste voor je kindje en jezelf wilt!

Kortom: samen gaan we jouw binding met je kindje verstevigen!

 

Misschien staat je antwoord op je vraag al in 1 van mijn blogs, anders kan je hem altijd stellen via het contactformulier!

Gastenboek

15 berichten op 3 pagina's
Miranda Nijenhuis
24-08-18 17:18:13
Ik had een draag consult gewonnen op Facebook. Voor een volgende keer zal ik zeker weer een consult nemen. Wij wouden zowieso een draagzak aanschaffen, maar door de fijne en duidelijke uitleg hebben we de juiste gekozen. Weet zeker als ik het consult niet gewonnen had, en Heleen niet bij ons thuis was geweest hadden we zeker de verkeerde draagzak gekocht. Thx Heleen!
Bente Kok
27-06-18 22:22:43
We hebben een info consult gehad van Heleen. Met name mijn man vond het knopen met doeken wat lastig dus Heleen heeft ons verschillende draagzakken laten proberen. Grappig hoe er in zaken die qua systeem op elkaar lijken toch verschillen zitten! Fijn om te kunnen proberen. Bedankt
Kim V.
27-06-18 10:22:04
Bedankt voor je hulp bij het uitzoeken van een goede draagzak, Heleen! Mijn dochter huilde voorheen bijna de gehele dag. Sinds de aanschaf van een goede draagzak slaapt ze meer en beter, huilt ze veel minder en is het meerendeel een vrolijk en tevreden meisje! Kortom, inmiddels een vrolijk gezinnetje thuis!
Anne Berrier
27-06-18 08:24:01
Vlak na de geboorte van mijn dochtertje een consult gehad bij Heleen, en toen besmet geraakt met het draagvirus! Wat was het fijn om mijn kleine baby bij me te dragen! Nu 1.5 jaar later toch een beetje hukp nodig bij het rugdragen van een peuter. Heleen geboekt voor een opfris consult en wat was dat weer fijn. Een doek van haar geleend en tijdens de vakantie uitgeprobeerd. Het dragen weer helemaal terug gevonden!
Jeanet
26-06-18 10:37:02
Ik ben zeer tevreden met het consult wat ik van Heleen heb gehad.
Heleen is geduldig, heeft veel kennis van de verschillende draagtechnieken en kijkt goed mee met de wensen die ik had ten aanzien van het dragen.
Ik heb verschillende systemen kunnen uitproberen bij mijn baby, waarbij ik een groot verschil heb mogen ervaren met de diverse draagzakken/ doeken. Ik kwam erachter dat de verschillende doeken/ drager wel of niet prettig zijn voor mij of mijn baby.
Echte aanrader om een consult te nemen voor vele uren draagplezier!

Groet van een tevreden mama en een tevreden baby!
Tonen: 5  10   20

 

Opbellen
E-mail
Info